Guestbook
Sunt deja client
E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola
sau
Sunt client nou
Creaza Cont
×

Selectati Produse Extra


×

Alege Felul 1

×
Guestbook

Guestbook

Calitate. Dupa mine, cam singura cofetarie care stie sa se mentina cu cele mai bune si proaspete produse. Nu e nevoie de recomandari, doar mergeti o data si veti realiza ca am dreptate. Doar cuvinte de lauda!
Meda Maria Dinca
Cofetăria Olympos - dupa parerea mea este singura cofetărie din Cluj care intradevar isi merita numele prajiturilor ca fii 'dulciurile zeilor', retetele sunt originale din Grecia iar savoarea lor nu este ceva ce gasesti intr-o oricare alta cofetarie, mereu prospete si gustoase, cu o varietate deosebita. Personal, ma răsfăț cu cate o delicatesa de 2-3 ori pe saptamana. Sunt delicioase iar preturile deosebit de accesibile facand raportul intre calitatea oferita si gramajul care este mult peste alte cofetarii. Plusul este si faptul ca aceste prajituri se pot servii si in forma de inghetata si sunt la fel de bune. Recomand cu drag si incredere această cofetarie tuturor celor care stiu diferenta dintre o prajitura si un simplu desert. Respect vouă! Continuați să ne impresionați cu dulciurile voastre gustoase
Cristina Marc
Cofetaria Olympos e locul unde am inceput relatia cu (pe atunci viitor sot), locul unde incercam sa ajungem in fiecare 18 a lunii, locul unde am mers pt pozele de nunta si locul pe care deja l-am prezentat si fiului nostru de 4 luni. Pentru noi, Olympos e mai mult decat o cofetarie :)
Paula Abrudean

1 

Nume:
 
Telefon:
 
E-mail:
   
Pentru ce eveniment ati apelat la noi?
 
Comentariul tau:
 
Introduceti codul din imagine: